If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лелее това с тия климатици е една чудесия!!!Моя 3 пъти го пълня и още неможе да се хване откъде изпуска!!!Ако в системата ти няма нищо по-добре него пълни защото според мен първо трябва да се види откъде изпуска!И друго ,ако ти казват например "според машината теч няма" (машината която пълни системата с фреон) неим вярваи!Три пъти според тях всичко е ОК и след седмица две климатика е извън строя!Аз вече съм се примирил ,че след 450лв и никакъв резултат повече няма да се занимавам!
При мен фреон има колкото искаш обаче компресора се включва когато му е кеф. Понякога трябва да пощракаш бая по копчетата ECON и OFF за да се сети да заработи. Правих самодиагностиката от мануала и уж таблото за управление е наред ама знае ли се. Някой дали се е сблъсквал досега с подобен проблем.
Лелее това с тия климатици е една чудесия!!!Моя 3 пъти го пълня и още неможе да се хване откъде изпуска!!!Ако в системата ти няма нищо по-добре него пълни защото според мен първо трябва да се види откъде изпуска!И друго ,ако ти казват например "според машината теч няма" (машината която пълни системата с фреон) неим вярваи!Три пъти според тях всичко е ОК и след седмица две климатика е извън строя!Аз вече съм се примирил ,че след 450лв и никакъв резултат повече няма да се занимавам!
.
Може да изпуска и от самия изпарител дето е под таблото. Дето се вика с малки суми но редовно
Два дена ми костваше да стигна до това чудо (радиатора за климатика в купето) ама се оказа че е сух и няма проблем с него!!Проблемен се оказа компресора от него изпуска ама много слабо!За седмица по 0.5 атмосвети изфирясватТова се установи а защо няма там оцветител нестава ясно!!Както писах по-нагоре няма да се занимавам поне за сега с него!
[...Проблемен се оказа компресора от него изпуска ама много слабо!За седмица по 0.5 атмосвети изфирясватТова се установи а защо няма там оцветител нестава ясно...
Компресора е ниско, караш по мокро и довиждане на оцветителя
Аз пък все съм си мислел ,че компресора е някаде до алтернатора а това което е по-близко до земята е помпата за хидравликата!!
на компресора има едни гумички дето може от тях да пуска. И аз правих ремонт за 340 лева със зареждането, ама хората намериха кое и къде изпуска и така... и на мен ми ги сменха тия гумички!
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Колеги здравейте!
При нашите стари коли, не е рентабилно да се възстановява системата за климатроника. Постоянно изпуска отнякъде. Аз се мъчих два дни да сменя щуротиите на компресора, защото моя изпуска от уплътненията и семерингите отпред.
На много просташко масто са го монтирали при мен специално, на дизелите не съм наясно. Успех и КЪСМЕТ на всички!
Alfa 155 2.0TS8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Колеги здравейте!
При нашите стари коли, не е рентабилно да се възстановява системата за климатроника. Постоянно изпуска отнякъде. Аз се мъчих два дни да сменя щуротиите на компресора, защото моя изпуска от уплътненията и семерингите отпред.
На много просташко масто са го монтирали при мен специално, на дизелите не съм наясно. Успех и КЪСМЕТ на всички!
Ами да ти кажа при 35 градуса на сянка в Софийско задръстване с неработещ климатик дали ще мислиш така.
Comment