Известие

Collapse
No announcement yet.

къде да си заредя климатроника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• къде да си заредя климатроника

Здравеите на всички! Моля, ако някои знае къде мога да си заредя климатроника с новата газ, но и на разумна цена, да сподели

Благодаря!
    155 2.0 TS 8V
    Fiat Tipo 1.1 fire
    Ducati Monster 620i

Имаш ЛС.
    Успех
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

ххх

Лелее това с тия климатици е една чудесия!!!Моя 3 пъти го пълня и още неможе да се хване откъде изпуска!!!Ако в системата ти няма нищо по-добре него пълни защото според мен първо трябва да се види откъде изпуска!И друго ,ако ти казват например "според машината теч няма" (машината която пълни системата с фреон) неим вярваи!Три пъти според тях всичко е ОК и след седмица две климатика е извън строя!Аз вече съм се примирил ,че след 450лв и никакъв резултат повече няма да се занимавам!
      sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

При мен фреон има колкото искаш обаче компресора се включва когато му е кеф. Понякога трябва да пощракаш бая по копчетата ECON и OFF за да се сети да заработи. Правих самодиагностиката от мануала и уж таблото за управление е наред ама знае ли се. Някой дали се е сблъсквал досега с подобен проблем.
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Re: ххх

Първоначално публикувано от mimouzunov
          Лелее това с тия климатици е една чудесия!!!Моя 3 пъти го пълня и още неможе да се хване откъде изпуска!!!Ако в системата ти няма нищо по-добре него пълни защото според мен първо трябва да се види откъде изпуска!И друго ,ако ти казват например "според машината теч няма" (машината която пълни системата с фреон) неим вярваи!Три пъти според тях всичко е ОК и след седмица две климатика е извън строя!Аз вече съм се примирил ,че след 450лв и никакъв резултат повече няма да се занимавам!
          .

Може да изпуска и от самия изпарител дето е под таблото. Дето се вика с малки суми но редовно
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Два дена ми костваше да стигна до това чудо (радиатора за климатика в купето) ама се оказа че е сух и няма проблем с него!!Проблемен се оказа компресора от него изпуска ама много слабо!За седмица по 0.5 атмосвети изфирясватТова се установи а защо няма там оцветител нестава ясно!!Както писах по-нагоре няма да се занимавам поне за сега с него!

Comment

[...Проблемен се оказа компресора от него изпуска ама много слабо!За седмица по 0.5 атмосвети изфирясватТова се установи а защо няма там оцветител нестава ясно...

Компресора е ниско, караш по мокро и довиждане на оцветителя
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Аз пък все съм си мислел ,че компресора е някаде до алтернатора а това което е по-близко до земята е помпата за хидравликата!!

Comment

Аз пък все съм си мислел ,че компресора е някаде до алтернатора а това което е по-близко до земята е помпата за хидравликата!!
                  на компресора има едни гумички дето може от тях да пуска. И аз правих ремонт за 340 лева със зареждането, ама хората намериха кое и къде изпуска и така... и на мен ми ги сменха тия гумички!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Ако дам сега за ремонт на компресора още 340лв ще ми излезе до тук към 800 всичко!!!Без клима ще е.

Comment

Колеги здравейте!
                      При нашите стари коли, не е рентабилно да се възстановява системата за климатроника. Постоянно изпуска отнякъде. Аз се мъчих два дни да сменя щуротиите на компресора, защото моя изпуска от уплътненията и семерингите отпред.
                      На много просташко масто са го монтирали при мен специално, на дизелите не съм наясно. Успех и КЪСМЕТ на всички!
                      Alfa 155 2.0TS 8V '93
                      sigpic
                      VW LADAVAGEN '81
                      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator
                        Колеги здравейте!
                        При нашите стари коли, не е рентабилно да се възстановява системата за климатроника. Постоянно изпуска отнякъде. Аз се мъчих два дни да сменя щуротиите на компресора, защото моя изпуска от уплътненията и семерингите отпред.
                        На много просташко масто са го монтирали при мен специално, на дизелите не съм наясно. Успех и КЪСМЕТ на всички!
                        Ами да ти кажа при 35 градуса на сянка в Софийско задръстване с неработещ климатик дали ще мислиш така.
                        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Ако дам сега за ремонт на компресора още 340лв ще ми излезе до тук към 800 всичко!!!Без клима ще е.
                          Е той ремонта беше смяна на тръба, смяна на датчик, разглобяване и сглобяване и бонус - гумички на компресора!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

А моя трябва да поработи 10-15 мин. за да почне да охлажда като хората.
                            Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
                            Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
                            Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

И аз съм за допълване,препоръчайте къде да ида.
                              Alfa Romeo 155 2.5TD 11.96

Comment

Working...
                              X